Wat doe je op zo’n laatste dag?

Alles is gepakt en je hoopt dat je niks vergeten bent. Op de appgroep worden de laatste puntjes uitgewisseld: neem vooral iets mee tegen de muggen. … er zijn er erg veel namelijk. …
‘S morgens is het prachtig weer. In plaats van doelloos rondhangen,  besluiten we te gaan wandelen op het strand bij Wassenaar. Het is heerlijk en we komen allen nog even tot rust.  Het is voor de kids ook best moeilijk en dan morgen ook nog eens weer naar school. Ondertussen vind ik op het strand nog een kootje van een hert en een tand van waarschijnlijk een rund.

Dan nog een lekker ijsje en naar huis om in te checken en fossielen klaar te zetten voor Simone.  Met deze vriendin ben ik paar keer fossielen wezen zoeken in Frankrijk en nu heeft het bedrijf MN een gelegenheid om een verzameling tentoon te stellen. Dat wordt die van haar mét één en ander van mij.

Als laatste nog de Deet halen en Azeron: Klaar! Ik weeg nog eens. 22 kilo….mmmm spannend. Ik hoop dat het klopt. …
Als echt allerlaatste leg ik mijn mobiel als tweede wekker naast mij op het nachtkastje.
Zo al met al toch nog een hele ontspannen dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.