Skypen op het vliegveld

weg met koeien in amerika

5 september

Ik mag vandaag weer rijden!  Twee klussen: Eerst Natasja en Krista naar het vliegveld brengen en s’middags de sponsoren/vips mee terug nemen.  Nog even met elkaar terugblikken in de auto. En ook vooruitblikken. Mijn oudste dochter moet voor school nog een maatschappelijke stage doen. Wie weet kan dat bij Naturalis,  dat zou gaaf zijn!

Inchecken op het bijna verlaten vliegveld van Rapid City gaat soepel. We nemen afscheid en dan is er even wat tijd voor mij zelf. Ik besluit het gratis wifi-netwerk van het vliegveld eens uit te wonen. Voor ik de stad in ga, eerst maar skypen met het thuisfront.

Zij zitten aan het avond eten. Ideaal! Voor ik het weet, zijn we twee en half uur verder. Het is duidelijk te lang geleden geweest dat we elkaar gesproken hebben. De stad laat ik zitten. Ik ga foto’s op mijn Google drive zetten. Als de vips aan komen heb ik ruim 200 foto’s geupload.

Met een volle bak mensen en bagage rijden we terug. We nemen een andere route terug. Een prachtige route met veel natuurschoon. Ik kan met handen aan het stuur geen foto’s maken. Het laatste stuk is lastig. Grindwegen, veel stof, laagstaande zon en de laatste auto in de colonne. We komen heelhuids aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.