Na twee jaar kan ie weer!

Vandaag vertrek ik samen met Naturalis om 150 miljoen jaar oude botten op te graven.

Krap drie weken lang gaan we in noord westelijk Wyoming zoeken naar oa plantenetende langnek dino’s en vleesetende Allosaurussen.

Staartwervel

Ik heb er heel veel zin in, want ik mag ook weer mee om het kamp te helpen op zetten. Dat betekent vliegen naar Rapid City in South Dakota, auto’s op halen en inkopen doen. Dan ongeveer 700 mijl westelijk rijden richting Yellowstone park in Wyoming. We doorkruisen dan de Big Horn mountains. Prachtig gebied!

Het belooft weer bijzonder te worden. Naast dat we verwachten enorme dinobotten te vinden, zijn er 130 mijl verder op in Yellowstone park flinke overstromingen geweest. Daardoor zijn er aan sommige zaken tekorten. Dat vraagt weer extra planning in ons kamp. Ook moeten we een andere bestemming vinden voor onze rustdag.

Zoals gebruikelijk ga ik op mijn website een blog bij houden. Via de nieuwsbrief blijf je op de hoogte. Op Twitter ben ik te vinden met @svanderdeure en op Instagram via @svddeure

In augustus 2019 waren we hier voor het laatst. Mijn blog hierover kun je hier vinden.

Hopelijk is mijn zelf test negatief, wordt de snelweg niet geblokkeerd door trekkers en wordt de vlucht niet geannuleerd!

voetsporen van twee dino's kamp

Een gedachte over “Na twee jaar kan ie weer!

  1. Sander, ik wens je heel veel plezier! En hopelijk vinden jullie veel 🙂
    Vorige keren ook je verhalen gevolgd, indrukwekkend om te lezen. En ook zeer interessant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.