Het feest kan beginnen.

Sander neemt afscheid op het station

Nou die twee wekkers voor 6.30  waren niet nodig… Hester is er om vier uur al uit en ik een half uur later. Hester en de kids brengen mij naar het perron. Ik moet uiterlijk 7.45 op schiphol zSander neemt afscheid op het stationijn.
We spreken af dat er niet gehuild gaat worden op het perron. Het lukt bijna.
Alles gaat goed met de trein. Gelukkig was er nog tijd om mijn chipkaart op te laden.  Met zes euro was ik niet op Schiphol gekomen.

De app-groep is al weer druk. Dylan is er al om 6.30. Hij moest dan ook uit Limburg komen…. Zijn vader kon aardig doorrijden.bagagebon van schiphol
Het eerste klusje is bekend: vernomen is dat de toiletten zijn kapot gewaaid. We gaan morgen dus hout halen en een toilet bouwen. … whoehoeee.
Positief nieuws is, is dat er geleerd is van de vorige keer.  We gaan niet ontbijten in het motel, maar ergens om de hoek. Gelukkig maar, de recensie van Anne (schimmig, hoogpollig tapijt en de eieren waren vorig jaar al gekookt) maakt niet enthousiast.
Mijn bagage komt goed door de controle. Ik blijk 21.8 kilo te hebben en het postcode loterij koffertje is niet te groot. Ik twijfelde want volgens de voorschriften leek dat niet het geval.
Bij Security gaat alles goed. Ik moet alleen mijn bergschoenen uit trekken. De man boft dat ze gloed nieuw zijn.  ;-S
En dan is het8.00. We mogen nu nog bijna drie uur wachten. …. Het vertrek is om 10.45

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.