Even rust tijdens het boodschappen doen

foto van de binnenkant van de walmart

4 september
Samen met Anne Schulp de boodschappen gedaan. Wat een onderneming! Het begint al met twee uur rijden om überhaupt de winkels te komen. De verlanglijst is groot: een flinke watertank, wat gereedschap, een partytent om onder te werken (de zon is echt heel warm en fel) en dan nog drie winkelwagentjes vol laden bij de Walmart.
We slagen voor alles behalve de partytent. Ondanks dat de computer aangeeft dat er drie moeten zijn, is het voor de zestiger een vruchteloze zaak. Met een vreselijk traag werkliftje (met 500 waarschuwingen over water mis kan gaan en hoe het niet gebruikt mag worden) gaat hij één verdieping hoger en daar wordt verder gezocht. Helaas zonder resultaat dus.
In de Walmart veel verbaasde gezichten over onze monster hoeveelheid levensmiddelen. Vooral achter ons als we bij de kassa staan.

Het lukt  om het allemaal in de Chevrolet te krijgen. In deze grote Amerikaanse bak blijft zelfs nog ruimte over. Het is al aardig laat als we terug komen. Iedereen heeft honger en bovendien is het ook nog mijn kookbeurt. Met moeite heb ik mijn ingrediënten bij de Walmart bijeen kunnen sprokkelen. Chicken-to-night is hier al weer uit.

Toch ben ik wel blij met zo’n reisdag. Van het sleuven trekken, graven en steken zijn mijn handen echt geheel kapot. ’s Morgens kan ik mijn handen niet eens fatsoenlijk bewegen, laat staan knijpen. Deze dag gaf wat rust. Vergeleken met het veldwerk is het een eitje. Ik merk dat ik savonds meer energie heb dan de rest. Ik slaap er niet minder om.

foto van de binnenkant van de walmart binnenkant chevrolet

Een gedachte over “Even rust tijdens het boodschappen doen

  1. Hallo Sander, Wat een ervaring en wat zul jij over een paar weken weer tevreden door AH lopen!
    Veel sterkte en groetjes van Joke en Wim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.